Blogi 27.6.2017

Gofore vahvistaa johtoaan – tavoitteena jatkaa vahvaa kasvuaan

Kiva kun löysit tämän artikkelin! Se sisältää varmasti hyvää tietoa, mutta pidäthän mielessä, että se on kirjoitettu 7 vuotta sitten.

Toukokuussa voimaan astuneen Leadin-kaupan myötä Goforen johdossa on tehty uusia nimityksiä. Vauhdikkaasti kasvavat yritykset integroituvat ja kirjoittavat menestystarinaa jatkossa yhdessä.
Topi Koskinen on nimitetty Goforen operatiivisen toiminnan johtajaksi (COO, Chief Operating Officer) ja Ville Tuominen kansainvälisestä liiketoiminnasta vastaavaksi johtajaksi (Director, International Business) 9.6.2017 alkaen. Samalla Koskinen ja Tuominen liittyvät Goforen johtoryhmään.
Topi Koskinen vastaa Goforessa tuotannonohjauksesta sekä ketterän hallinnon jatkuvasta kehittämisestä. Hän jatkaa myös Leadinin toimitusjohtajana. Ville Tuomisen vastuulla on Goforen kansainvälinen liiketoiminta. Lisäksi hän johtaa Muotoile-palveluiden myyntiä. Uusien tehtäviensä ohessa Tuominen jatkaa Leadinissa kaupallisen johtajan tehtävässä.
– Goforessa on perinteisesti kasvettu johtajarooleihin – aikaisemmin johtajan tai esimiehen tehtäviin ei ole rekrytoitu ketään ulkopuolelta. Ensimmäisen yritysostomme myötä saimme paitsi osaavan henkilökunnan, myös johdon, kertoo Goforen toimitusjohtaja Timur Kärki.
Goforen johtoryhmän jäsenen Mikael Nylundin vastuualuetta on samassa yhteydessä laajennettu. Uusi vastuualue kattaa johdon konsultoinnin liiketoiminnan lisäksi nyt myös yritysjärjestelyt. Yhtiön orgaaniseen kasvuun perustuvan kasvustrategian tukemiseksi tavoitteena on tehdä jatkossa yritysostoja Suomessa ja valikoiduilla muilla markkina-alueilla. Tavoitteena on löytää yritysostokohteita, joiden avulla Gofore vahvistaa kykyään auttaa asiakasyrityksiään kokonaisvaltaisesti digitaalisessa muutoksessa.
Yrityskauppa vahvistettiin 31.5.2017, kun Gofore hankki omistukseensa kaikki Leadinin osakkeet. Kasvuyhtiöt pyrkivät rekrytoimaan tämän vuoden aikana yhteensä 170 työntekijää kasvattaen henkilöstön määrää Suomen, Ison-Britannian sekä Saksan toimipisteissä. Gofore valittiin Suomen parhaaksi ja Euroopan 2. parhaaksi työpaikaksi Great Place to Work 2017 -tutkimuksessa. Leadin jatkaa toistaiseksi omalla nimellään ja liiketoiminta jatkuu keskeytymättä.
Lisätietoja: 
Gofore Oy, toimitusjohtaja Timur Kärki, 040 828 5886, timur.karki@gofore.com
Lue lisää Goforen ja Leadinin yhdistymisestä

Gofore Oyj

Takaisin ylös