Blogi 4.9.2017

Hyvä kiertämään – Parannetaan yhdessä maailmaa -kampanja onnistui yli odotusten: 25 500 €

Kiva kun löysit tämän artikkelin! Se sisältää varmasti hyvää tietoa, mutta pidäthän mielessä, että se on kirjoitettu 7 vuotta sitten.

Vajaassa viidessä kuukaudessa uuden työsopimuksen Goforelle on allekirjoittanut lähes 40 henkilöä. Parannetaan yhdessä maailmaa -kampanjan myötä tämä tarkoittaa yhteensä 25 500 euron lahjoitusta kolmen erinomaisen avustuskohteen kesken jaettavaksi. Keräystavoite ylittyi 500 eurolla.
Viime viikolla päättyneen Parannetaan yhdessä maailmaa -kampanjan avainajatuksena oli lahjoittaa jokaisesta kampanja-aikana tehtävästä uudesta työsopimuksesta 500 euroa palkattavan itselleen tärkeään avustuskohteeseen. Valittavia kohteita olivat Suomen luonnonsuojeluliitto, Vesilahden yläasteen Koulu Isengeen -hanke sekä Suomen syöpäsairaita lapsia, nuoria ja heidän perheitään tukeva Sylva ry. Summan on halutessaan voinut myös jakaa useamman kohteen kesken. Julkaisemme sosiaalisen median kanavissamme lähipäivinä tietoa siitä, mitä lahjoituksilla konkreettisesti tehdään.   
Myös nykyiset goforelaiset osallistuvat kampanjaan suosittelemalla itselleen uusia työkavereita. Joka viides suosituksen perusteella rekrytoitu kasvatti kunkin avustuskohteen tukipottia 500 eurolla – tätä kautta tukipotti kasvoi 6 000 €:lla. Kampanja oli käynnissä 11.4.–31.8.2017.

Rekrytointi ei hidastu kampanjan päättyessä

Goforen rekrytoinneista vastaava Mari Wuoti kertoo, että kampanja on toiminut vahvan hakemusvirran positiivisena vauhdittajana ja että esimerkiksi elokuussa Goforella aloitti 15 uutta työntekijää. Kampanja-aikana rekrytoitujen joukossa oli niin ohjelmistokehittäjiä, UX-suunnittelijoita, palvelumuotoilijoita, palveluarkkitehteja, hallinnon tukihenkilöitä kuin hankehallinnon ammattilaisia. 
Rekrytointi ei kuitenkaan hidastu kampanjan päättymisen jälkeen, vaan tavoitteena on allekirjoittaa uusia työsopimuksia samaan tahtiin kuin kampanja-aikana. ”Uusia mielenkiintoisia uramahdollisuuksia löytyy muun muassa mobiilikehityksen parista, teollisuuden projekteista ja kansainvälisestä ympäristöstä”, Mari listaa. 

Taustalla yhteinen halu muuttaa maailmaa paremmaksi

Goforen missiona on muuttaa maailmaa paremmaksi digitalisaation keinoin ja työkulttuuria uudistamalla. Marin mukaan kampanja sopii hyvin yrityksen arvoihin ja missioon muuttaa maailmaa. 
Gofore auttaa asiakkaittaan onnistumaan muun muassa suurissa kansallisissa digitalisaation hankkeissa. Digitalisaation rinnalla maailma muuttuu jokainen työpäivä kerrallaan ja etsimällä uusia tapoja toimia, kuten kampanjassa lahjoittamalla rekrytointibonus hyväntekeväisyyskohteille. ”On ollut hienoa kuulla uusien työntekijöiden tyytyväisyydestä tehdä hyvää näin konkreettisesti heti työsuhteen alkaessa”, summaa Mari.
 
Lisätietoja: 
Gofore Oy, Gofore Crew Recruiter, Mari Wuoti, mari.wuoti@gofore.com, 044 557 7717 
Kampanjasivusto: gofore.com/parannetaan-maailmaa 
Avustuskohteet:
Suomen luonnonsuojeluliitto
Isenge club -hanke
Sylva ry 
Kampanja tuotettiin yhdessä tamperelaisen mainostoimisto Daddy Finlandin kanssa.

Gofore Oyj

Takaisin ylös