Blogi 21.12.2022

Ohjelmistokehittäjä: ”Kasvava Gofore tarjoaa vaihtelevia projekteja”

Gofore Crew

Älykäs teollisuus

Kiva kun löysit tämän artikkelin! Se sisältää varmasti hyvää tietoa, mutta pidäthän mielessä, että se on kirjoitettu 2 vuotta sitten.

“Goforen kasvu ja asiakasprojektien monipuolisuus tarkoittaa minulle työntekijänä vaihtelevia ja haastavia työtehtäviä nyt ja jatkossa.” 

Ohjelmistokehittäjä Anzhelika Kettunen keskittyi opinnoissaan kyberturvallisuuteen, ja lisäksi häntä kiinnostaa myös järjestelmien suunnittelu ja kehittäminen, prosessien automatisointi, laadunvarmistus ja koodaus.

“Pääsin työprojekteihin mukaan jo opiskelujeni aikana ja olen työskennellyt jo kaikkien näiden yllämainittujen asioiden parissa.

Tällä hetkellä Anzhelika työskentelee AGCOn projektissa Valtran traktorien ECUn testiautomaation parissa.

“Aiemmin olen koodannut muun muassa Bluetooth-ominaisuudet kuulosuojaimiin sekä
ollut suunnittelemassa Azure SQL -tietokantaa, kehittämässä frontendia (ja osittain backendia) demoa varten. Samalla tein penetraatiotestauksen (XSS-hyökkäys).”

Osaamisen kehittäminen motivoi

Eniten Anzhelika nauttii työssään uuden kehittämisestä, joka haastaa nykyistä osaamista.

“Tykkään tehdä ihan uutta, jotain mitä ei ole aiemmin tehty. Minua motivoi itselleni asettamat korkeat tavoitteet, jotka tuntuvat alussa saavuttamattomilta. Tällaisten tavoitteiden saavuttaminen on kilpailua itseni kanssa, ja se innostaa.”

”Minua kiinnostavat pilvipalvelut ja tietojen dekoodausmenetelmät. Parasta on, että Goforella voin suorittaa haluamani harjoituskurssit, esimerkiksi Cloud Services, saada oppimateriaaleja ja tehdä sertifikaatteja. Tällä hetkellä suoritan Official (ISC)² Certified in Cybersecurity (CC) -kurssia ja suunnittelen puolen vuoden  sisällä tietoturvasertifikaatin tekemistä”, Anzhelika kertoo.

Hyvässä työyhteisössä viihdytään

Anzhelika kertoo jäävänsä usein työpäivän jälkeen toimistolle rentoutumaan ja juttelemaan työkavereiden kanssa.

“Minulle Jyväskylän toimisto on paikka, josta ei halua lähteä pois heti työpäivän lopussa. Ajattelen, että se on harvinaista ja sen takia varsinkin arvokasta minulle.”

Ohjelmistokehittäjä, oletko kiinnostunut fyysistä laitteista ja sulautetuista ohjelmistoista? 

Meillä valitset etenemispolkusi kehittämällä osaamistasi niillä osa-alueilla, joita tarvitset ammattilaisena kasvamiseen.

Katso avoimet työpaikat ja lue lisää. 

Gofore Crew

intelligent industry

rekrytointi

Takaisin ylös