Blogi • 28.05.2019

Webinaari: Asiakaslähtöisyys strategisen muotoilun ytimessä

Webinaari: Asiakaslähtöisyys strategisen muotoilun ytimessä

Muotoilukevät-webinaarisarjan toisessa osassa keskustelimme asiakaslähtöisyydestä strategisen muotoilun ytimessä: miten tavoitetilasta päästään käytäntöön ja miten organisaatiomuotoilulla voidaan tukea visiota. Katso tallenne tästä:

Webinaarisarjan ensimmäinen osa Kaikki mitä sinun tulisi tietää muotoilusta NYT löytyy täältä ja viimeinen osa Palvelumuotoilu ketterässä kehityksessä täältä.

Haluatko kuulla, miten organisaatiomuotoilu voi teillä parantaa muutoskyvykkyyttä ja asiakaskokemusta? Pyydä Eeva tai Monica kylään: eeva.kiiskinen (at) gofore.com, monica.uusiniemi (at) gofore.com.

Eeva Kiiskinen

Eeva toimii organisaatiomuotoilun ja muutosjohtamisen asiantuntijana. Hän sparraa asiakkaita organisoitumiseen, vuorovaikutukseen ja asiakaskeskeiseen kulttuuriin liittyvissä projekteissa. Eeva toimii johtamisviestinnän kouluttajana Tampereen yliopiston EMBA-koulutuksissa. Eevan tuotantotalouden alan väitöskirja käsitteli johtajuuden rakentumista strategisessa muutostilanteessa.

Linkedin profileTwitter profile

Monica Uusiniemi

Monica on palvelu- ja businessmuotoilija sekä muutosagentti: toimintamallien kehittäminen muutoksen tueksi on tullut tutuksi käytännön kautta. Viimeiset 5 vuotta Monica on toiminut muotoilijana eri näkökulmista (liiketoiminta, palvelut ja organisaatiot) ja ollut kehittämässä toimintamalleja ja tekemisen kulttuuria, uusia palvelukonsepteja sekä näitä tukevia liiketoimintastrategioita. Monicalla on asiakkuusstrategioiden kehittämisen tausta lojaliteettikonsepteista asiakaskeskeisiin brandistrategioihin, käytännön kokemusta asiakkuus-, myynti- ja kehitysjohtajana toimimisen kautta. Luovien tiimien esimiehenä hän on ollut kehittämässä palvelu- ja toimintamalleja sekä inhouse että asiakkaalle useamman yhteistyökumppanin muodostaman tiimin vetäjänä. Palvelumuotoilijana, konsulttina, projektivetäjänä ja fasilitoijana on kertynyt kokemusta ja osaamista eri toimialoilta suomalaisissa ja globaaleissa organisaatioissa yli 20 vuoden verran. Lisäksi Monica kehittänyt konsulttina, asiakkuusjohtajana ja luovien tiimien vetäjänä asiakkuuksien hoito- ja pitokonsepteja, mittaristoja asiakaskokemuksen seurantaan sekä rakentanut brandeja ja markkinointikonsepteja asiakaskokemuksen kautta pitkäjänteisesti useilla toimialoilla, erityisesti yksityisen sektorin puolella.

Piditkö lukemastasi? Jaa se myös muille.