Blogi 28.5.2019

Webinaari: Asiakaslähtöisyys strategisen muotoilun ytimessä

Kiva kun löysit tämän artikkelin! Se sisältää varmasti hyvää tietoa, mutta pidäthän mielessä, että se on kirjoitettu 5 vuotta sitten.

Muotoilukevät-webinaarisarjan toisessa osassa keskustelimme asiakaslähtöisyydestä strategisen muotoilun ytimessä: miten tavoitetilasta päästään käytäntöön ja miten organisaatiomuotoilulla voidaan tukea visiota. Katso tallenne tästä:

Webinaarisarjan ensimmäinen osa Kaikki mitä sinun tulisi tietää muotoilusta NYT löytyy täältä ja viimeinen osa Palvelumuotoilu ketterässä kehityksessä täältä.

Haluatko kuulla, miten organisaatiomuotoilu voi teillä parantaa muutoskyvykkyyttä ja asiakaskokemusta? Pyydä Eeva tai Monica kylään: eeva.kiiskinen (at) gofore.com, monica.uusiniemi (at) gofore.com.

muotoilukevät

organisaatiomuotoilu

webinaari

Eeva Kiiskinen

Eeva works as Transformation Lead and specializes organisational design ja change management in Gofore. Eeva has over 15 years of experience from different professional positions in public sector, companies and universities. She completed her doctoral dissertation in 2017 from Tampere University of Technology.

Takaisin ylös