Blogi • 28.05.2019

Webinaari: Kaikki mitä sinun tulisi tietää muotoilusta NYT

Webinaari: Kaikki mitä sinun tulisi tietää muotoilusta NYT

Muotoilu on ajattelu- ja toimintatapa, joka auttaa meitä asettumaan asiakkaidemme asemaan. Hyvän asiakaskokemuksen lisäksi muotoilu tehostaa prosesseja ja resursointia, parantaa tiedon hallintaa ja sujuvoittaa päätöksentekoa. Me goforelaiset olemme olleet muotoilemassa lukuisia julkisia palveluja, ja haluamme jakaa sinulle parhaita oppejamme. Muotoilukevät-webinaarisarjassa kerroimme muotoilun uusimmista suunnista, strategisesta muotoilusta sekä palvelumuotoilun ja ketterän kehittämisen yhdistämisestä.

Ensimmäinen webinaari oli johdanto muotoilun maailmaan: esittelimme lyhyesti palvelumuotoilua, business designia, strategista muotoilua, tietoturvamuotoilua, tuuppaamista (nudging) ja data-analytiikan hyödyntämistä asiakaslähtöisyyden toteuttamisessa. Katso tallenne tästä:

Mistä webinaarin teemasta haluat kuulla enemmän? Laita Outille tai Juhalle viestiä: outi.kotala (at) gofore.com tai juha.tuulaniemi (at) gofore.com.

Katso myös webinaarisarjamme muut osat:
Asiakaslähtöisyys strategisen muotoilun ytimessä ja Palvelumuotoilu ketterässä kehityksessä!

Outi Kotala

Outilla on miltei kahdenkymmenen vuoden kokemus palvelumuotoilijana ja käyttökokemussuunnittelijana toimimisesta niin B2B-palveluiden, julkishallinnon palveluiden kuin kuluttajamarkkinatuotteidenkin suunnittelussa, ja pitkä kokemus suunnittelusta osana ketteriä ohjelmistototeutusprosesseja. Outi pyrkii työssään huomioimaan eri osapuolten tavoitteet alkaen organisaation strategiasta sen sidosryhmiin, loppukäyttäjien käyttötarpeisiin ja toimintaympäristöihin saakka. Outi on kiinnostunut uusien teknologioiden hyödyntämismahdollisuuksista käytettävyyden ja palveluiden käyttökokemuksen edistämisessä, ja häntä inspiroivat etenkin organisaatiomuotoilu palveluiden digitalisoitumisen tukena, ekosysteemi- ja alustatalousajattelu ja tekoälyn hyödyntäminen palvelumuotoilussa.

Linkedin profileTwitter profile

Juha Tuulaniemi

Juhalla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus muotoilusta liiketoiminnassa ja julkisissa organisaatioissa. Juhan tausta on teollisessa muotoilussa, ja Juha onkin muotoillut tuotteita pienistä kännykän latureista huoneen kokoisiin meridieseleihin. Muotoilun ydinosaamisen sovelluskohteiden etsintä on johdattanut Juhan myös palvelumuotoilun pariin, nyt jo yli vuosikymmen sitten palvelumuotoilun yhtenä pioneerina Suomessa. Juha on saanut olla mukana niin liiketoiminnassa kun julkisten palveluiden kehitysprosesseissa joissa on suunniteltu palveluja, ja myös digitaalisia- tai fyysisiä palveluiden kehittämisympäristöjä. Juha on myös globaalisti sertifioitu Lego® Serious Play® -fasilitaattori. Lego® Serious Play® on tehokas, konkreettinen ja osallistujia energisioiva yhteiskehittämisen metodi jonka hyödyntämistä myös Juha on kehittänyt viime vuosina. Nykyisissä ja tulevissa projekteissa Juha innovoi suurella mielenkiinnolla palveluliiketoimintaa, suunnittelee uusia palveluita, tai kehittää olemassa olevia palveluja.

Piditkö lukemastasi? Jaa se myös muille.