Blogi 6.3.2017

Kaksitoista tykyä vuodessa?

Gofore

Kiva kun löysit tämän artikkelin! Se sisältää varmasti hyvää tietoa, mutta pidäthän mielessä, että se on kirjoitettu 7 vuotta sitten.

Goforella työhyvinvointi on poikkeuksellisen hyvällä tasolla, mistä kertoo sijoittuminen Suomen parhaaksi työpaikaksi Great Place to Work® -tutkimuksessa. Työpaikalle on aina mukava tulla ja jokaisella on tärkeä paikka Gofore-yhteisössä. Työviihtyvyyttä kasvattaa upeat toimistotilat, yhteiset tapahtumat ja vilkas Gerho-toiminta. Yhteisvastuullisuuden lisäksi virkistäytymisestä huolehtivat jokaiselle paikkakunnalle valitut viihtyvyysryhmät, jotka ovat vastuussa muun muassa toimistoeduista ja tyky-päivien järjestämisestä. Tampereella isompia tyky-päiviä on järjestetty edelleen kaksi kertaa vuodessa. Niiden merkitys on kuitenkin pienentynyt, kun Gerho-illat ja vapaa-ajan tapahtumat tarjoavat jatkuvaa virkistäytymistä työarjen lomassa.
Tampereen viihtyvyysryhmän tavoite on hitsata goforelaisia entistä tiiviimmäksi yhteisöksi. Ryhmän mielestä jatkuvan kasvun myötä yhteisöllisyyteen panostamisen merkitys kasvaa. Viihtyvyysryhmä haluaa, että työyhteisössä säilyy ilmapiiri, joka on valmis ottamaan vastaan lämpimästi jokaisen persoonan.
Viihtyvyysryhmä päätti kyseenalaistaa nykyisen tyky-konseptin ja uudistaa virkistäytymisen toimintapoja. Aikaisemman kahden tykyn sijasta Tampereella siirrytään kuukausittaisen mallin kokeiluun. Jatkossa tykyt siirtyvät enemmän Gerho-vetoisiin iltoihin, mikä tuo ohjelmaan vaihtelevuutta, sisältö pysyy kevyenä ja ideointi perustuu enemmän itseohjautuvuuteen. Viihtyvyysryhmä voi antaa kipinän, mutta viihtyvyystoiminnan polte pitää roihahtaa yhteisössä.
Tarvitaanko virkistäytymiseen ulkopuolisia tapahtumajärjestäjiä, vahvoja virvokkeita tai näyttäviä sirkushuveja? Entäs jos tyky olisi piknik Sorsapuistossa, reipas lenkki pakkasessa ja avantouintia, standup-viihdettä toimistolla tai siipiä ja MM-kiekkoa? Ketään ei pakoteta osallistumaan, vaan jokainen voi itse valita osallistuuko mihinkään vai kaikkeen. Jokaista on aina vaikea miellyttää, mutta todennäköisemmin kahdestatoista tykystä löytyy viihdykettä useammalle kuin yksittäisestä kaikille.

Tampereen viihtyvyysryhmä

Gofore Crew

Takaisin ylös