Webinaarisarja

Oppimispolku kohti eettistä digitalisaatiota

Eettinen digitalisaatio on IT-alan ajankohtaisin puheenaihe tällä hetkellä. Lähde kanssamme oppimaan ja oivaltamaan, mitä on eettinen digitalisaatio ja miten sitä voidaan rakentaa. 

Oppimispolkumme avaa eettistä ajattelua monipuolisesti. Kolmen webinaarin sarja johdattaa keskusteluun mm. siitä, miten voimme digitalisaation keinoin rakentaa hyvää elämää, joka huomioi digitaalisten palveluiden ja ratkaisujen erilaiset käyttäjät ja on tasa-arvoista ja yhdenvertaista.

Meille Goforella eettisen digitaalisen maailman rakentaminen on keskeinen osa arvopohjaamme. Olemme jo pitkään rakentaneet ja edelleen vahvistaneet työyhteisömme kykyä ja edellytyksiä toimia entistä eettisemmin, jotta pystymme auttamaan asiakkaitamme eettisten kysymysten ratkaisemisessa.

Nyt haluamme kutsua sinut mukaan oppimaan aiheesta kanssamme lisää!

Webinaarit pureutuvat eettiseen digitalisaatioon työelämän, päätöksenteon, muotoilun sekä tekoälyn ja datan näkökulmista. Asiantuntijamme ja mielenkiintoiset puhujavieraat johdattavat kuulijat webinaarien aiheisiin. Sarjan juontaa Goforen seniorikonsultti Eeva Kiiskinen.

 

Eetikko ja insinööri yhteistyössä: Työkalut inhimilliseen työelämään ja eettiseen digitalisaatioon

Kristiina Härkönen, kestävän kehityksen johtaja, Gofore & Anna Seppänen, toimitusjohtaja, CoHumans

Ethical design – From high level commitment to action

Goforen muotoilijat Sami Vihavainen, Michelle Sahal Estimé & Suvi Leander

Tekoälyn ja datan hyödyntäminen eettisesti

Pasi Lehtimäki, johtava tekoälykonsultti, Gofore & Outi Valkama, ohjelmapäällikkö, Tampereen kaupunki

Takaisin ylös