Blogi 14.6.2022

Sinustako uusi projektitoiminnan vahvistuksemme?

Gofore Crew

Kiva kun löysit tämän artikkelin! Se sisältää varmasti hyvää tietoa, mutta pidäthän mielessä, että se on kirjoitettu 2 vuotta sitten.

Elämässä on ja pitää olla muutakin kuin työ. Oppiminen, kehittyminen, tekemisen ilo ja yhdessä tekeminen on minulle tärkeää. Ennen Goforelle siirtymistä olin tehnyt vuosia yhteistyötä goforelaisten kanssa. Tiesin, että Gofore tarjoaa hyvät edellytykset henkilökohtaiseen ja ammatilliseen kehittymiseen.

Kaipasin, että voin työssäni itse vaikuttaa asioihin enemmän, olla mukana tekemässä asioita vastuullisesti ja vaikuttaa yhteiskuntaan rakentavalla ja positiivisella tavalla.

Kun peilaan aiempaa työuraani, niin käyttäisin vertauksena nyt sitä, että ”levysoittimen ja yhden levyn sijasta, meillä Goforella on jukeboxi” ja laaja määrä eri kyvykkyysalueiden asiantuntijoita käytettävissä asiakkaiden moniin hyvinkin erilaisiin tarpeisiin, joihin luomme ja toteutamme yhdessä ratkaisuja. Uudelta kollegalta odotamme motivaatiota ja paloa työskennellä suunnitelmallisesti ja tuloksellisesti asiakkaan tavoitteiden saavuttamiseksi. Olisitko juuri Sinä uusi vahvistuksemme?

Goforen työmahdollisuudet ja ammatillinen kehittyminen

Ensimmäisestä työpäivästä saakka olen ollut mukana eri asiakkuuksien ja toimialojen projekteissa. Oma fokukseni on ollut muun muassa elintarviketeollisuuden kriittisessä tuotetietojärjestelmän uudistus- ja muutosohjelmassa. Ohjelmaan on liittynyt monia osaprojekteja ja liiketoiminnan sidosryhmiä kansainvälisessä monitoimittajaympäristössä. Tutuksi ovat tulleet myös dokumenttien hallintajärjestelmän uudistus sekä SOTE-sektorin hyvinvointialuemuutosten ICT-projektit, joissa osaamistani olen voinut laajalti hyödyntää.

Meillä pääsee tekemään projekteja hyvin monipuolisesti ja yhteiskunnallisesti merkittävien toimintojen luomisessa, kehittämisessä sekä tukemisessa. Projektit ovat isoilta osin IT-painotteisia, mutta voivat lähteä liikkeelle strategisesta suunnittelusta, tarvemäärittelystä ja hankinnoista asti. Yhteiskunnan moninaiset tarpeet mahdollistavat myös oman ammatillisen osaamisen hyödyntämisen ja kehittymisen. Välillä edistetään laajoja kompleksisia projekteja, joskus tehdään vaikkapa tietojärjestelmän uusien ominaisuuksien toteutus- ja käyttöönottoprojekti.

Meillä Goforella on yli 150 ohjelman- ja projektinhallinnan huippuosaajaa, jotka hallitsevat nykyaikaiset projektinhallintamenetelmät. Erityisenä vahvuutenamme meillä on monipuolinen ymmärrys erilaisista toimialoista ja organisaatioista julkisella sekä yksityisellä sektorilla.

Muiden konsultointibisneksen kyvykkyyksiemme kautta saa mahdollisuuksia ja pääsee kehittymään myös muussa konsultoinnissa ammatillisesti kuin vain projektihallinnassa. Julkisen sektorin palveluiden kehittämiseen ja digitalisaatioon liittyvät projektit ovat osaajillemme erityisen mielekkäitä ja merkityksellisiä, koska olemmehan itsekin julkisten palveluiden käyttäjiä ja veronmaksajia.

Pohtiessani työntekijäkokemustani Goforella, listasin vahvuuksiamme:

  • Johtamissamme projekteissa korostuvat projektihallintamenetelmien monipuolinen hyödyntäminen ja parhaiden käytäntöjen tuominen olemassa oleviin projektihallintamalleihin.
  • Ihmiskeskeisyys, ketterä asenne & toimintatapa on meille luontaista. Saumaton yhteistyö ja jatkuva kehittäminen yhdessä muiden kyvykkyyksien kanssa tuottaa paljon lisäarvoa asiakkaillemme.
  • Laajasta asiantuntijajoukosta löytyy tukea mihin tahansa, siitä yhdessä tekemisestä olen eniten nauttinut, koska yhdessä pääsee aina pidemmälle kuin yksin.
  • Olemme organisaationa ketterä, meillä on matala hierarkia, avoin keskustelukulttuuri sekä tarjolla paljon monimuotoista yhteisöllisyyttä.

Itseohjautuminen ja ketteryys on meille tärkeitä toimintamalleja. Se tarkoittaa myös sitä, että kaikkeen ei ole valmista prosessia eikä ohjetta, mutta tämä on meistä parempi kuin hierarkia, managerointi, byrokratia ja mittava sisäinen raportointi. Meillä ei ole mikromanageerausta, eikä niskaan hengittämistä.

Meillä Goforella tehdään töitä ihmisistä, yhteisöistä ja organisaatioista välittäen. Ammatillista kehittymistä tuetaan laajasti ihmisten omista lähtökohdista riippuen.

Toimintaamme ohjaavat vahvat arvomme: olemme jokaiselle hyvä työpaikka ja elämme asiakkaidemme onnistumisista. Nämä asiat toteutuvat myös konkreettisesti käytännössä. Kaikella tekemisellämme on positiivinen vaikutus. Kaikella toiminnallamme on vaikutusta.

Gofore on muuten vuoden työnantajabrändi 2021. Meillä asiat toimivat ja jatkuva parantaminen on geeneissämme.

Mitä siis odottelet, voisitko sinä olla uusi ohjelman- ja projektihallinnan osaajamme? Katso lisätiedot ja hae nyt.

Lead

rekrytointi

Sami Salmi

Sami on johtava projektinhallinnan, liiketoiminnan sekä ketterän kehittämisen ja muutosjohtamisen konsultti.
Hänellä on pitkäaikainen, ainutlaatuinen sekä monipuolinen yli 20-vuoden kokemus IT- ja liiketoiminnan kehittämisestä, organisaatioiden muutosten suunnittelusta ja läpiviennistä eri vastuutehtävissä yksityisellä ja julkisella sektorilla monitoimittajaympäristöissä. Vapaa-ajallaan Sami nauttii kulttuurista sen monissa eri muodoissa sekä liikkuu aktiivisesti luonnossa. Samin läheisineen löytää lomakausina yleensä Italiasta.

Takaisin ylös