Lehdistötiedote 20.2.2023

Goforen tytäryhtiö eMundo valittiin Münchenin parhaaksi työnantajaksi

Yrityskaupan myötä Goforeen liittynyt saksalainen digitalisaation asiantuntija- ja ohjelmistoyritys eMundo GmbH on saanut tunnustusta erinomaisena työpaikkana. Saksan merkittävin työnantajien arviointipalvelu Kununu arvioi eMundon Münchenin parhaaksi työnantajaksi 2023 pienten ja keskisuurten yritysten kategoriassa huippupistein 4,92/5.

Kaikki arviot perustuvat nykyisten ja entisten työntekijöiden Kununu-portaalissa antamiin palautteisiin ja kokemuksiin yrityksestä. Pk-yritysten kategoria koostuu työpaikoista, joissa on enintään 250 työntekijää ja joiden pääkonttori on Münchenissä. Marraskuussa 2022 Goforeen liittyneellä eMundolla on tällä hetkellä yli 100 digitalisaation asiantuntijaa DACH-alueella.

eMundo saa Kununussa erityisen hyvät arviot työympäristöstä, monimuotoisuudesta ja yrityskulttuurista. Henkilöstö arvostaa mm. työpaikan joustavuutta, yhteisöllisyyttä ja modernia kulttuuria. ”eMundolla on luottamukseen perustuva työympäristö, joka tarjoaa kiinnostavia projekteja ja mahdollisuuden itsensä kehittämiseen”, luonnehtii yksi Kununusssa annettu 5 tähden arvio. eMundolaisten tyytyväisyys yrityskulttuuriin on yli 26 % IT-alan keskiarvoa korkeampi. Lisäksi 96 % henkilöstöstä on tyytyväinen tai erittäin tyytyväinen palkkaan ja työsuhde-etuihin.

”Iloitsemme suuresti tästä tunnustuksesta ja kiitämme työntekijöitämme erittäin arvokkaasta palautteesta, joiden ansiosta saimme tämän ykkössijan. Tunnustus kertoo siitä, että olemme yrityskulttuurimme kehittämisessä oikealla tiellä. Kulttuurimme vahvistuu edelleen, kun rinnallamme on nyt Goforen kaltainen pohjoismaisen työkultturin edelläkävijä”, iloitsee eMundon toimitusjohtaja ja yksi perustajista Günther Palfinger.

eMundo on saanut aiemminkin tunnustusta hyvänä työpaikkana. Se on esimerkiksi yksi parhaista IT-alan työpaikoista naisille: Yritys arvioitiin lokakuussa 2022 toimialansa viiden parhaan pk-yrityksen joukkoon pistein 4/5. Tutkimuksen toteuttivat saksalaisen aikakauslehti Brigitten Akatemia yhdessä työntekijäkuvaan ja rekrytointiin erikoistuneen Territory Embracen kanssa. Vuonna 2020 eMundo valittiin Saksan perheystävällisimmäksi IT-alan työpaikaksi Kununun ja Freundin-naistenlehden tekemässä kyselyssä.

eMundolla naisten osuus on 18 %. Yritys tukee ja edistää naisten työuraa mm. mentorointiohjelmalla ja johtamiskoulutuksella.

Lisätietoja Münchenin parhaista työpaikoista (Kununu, saksaksi)

Yrityskulttuuri yhdistää

Toimiminen hyvänä työnantajana on ollut vahva osa myös Goforea yhtiön perustamisesta lähtien. Yritys on palkittu useasti edistyksellisenä työpaikkana.

Pörssiyhtiöiden mainetutkimuksen mukaan Goforen maine on työnantajana yhtiöiden paras piensijoittajien keskuudessa. Lisäksi yhtiö on palkittu mm. Vuoden insinöörityönantajana Insinöörigaalassa ja Vuoden työnantajabrändinä Rekrygaalassa. Hyvä työntekijäkokemus ja vahva yhteisöllisyys ovat tärkeitä erottautumistekijöitä IT-alan kilpaillussa työmarkkinassa.

Yritysjärjestelyt ovat yksi Goforen kasvustrategian kolmesta suunnasta. Kun Gofore hakee ostettavia yrityksiä, on yrityskulttuurin yhteensopivuus yksi keskeisesti arvioitava kriteeri.

”Sekä Gofore että eMundo ovat tunnettuja tekemästään pitkäjänteistä työtä työkulttuurien uudistamiseksi ja työntekijäkokemuksen kehittämiseksi. Yritystemme arvot ovat samankaltaiset, ja meitä yhdistää matala hierarkia, itseohjautuvuus ja työntekijöiden ottaminen mukaan osaksi yrityksen menestyksen rakentamista. Yhdessä luomme ja kehitämme tulevaisuuden työn tekemisen tapoja”, sanoo Goforen yritysjärjestelyistä vastaava johtaja Ville Hurnonen.

Lisätietoja:

Ville Hurnonen, johtaja, yritysjärjestelyt, Gofore Oyj
p. 050 433 5944, ville.hurnonen@gofore.com

Gofore on kansainvälinen digitaalisen muutoksen konsulttiyhtiö. Meillä on noin 1 300 asiantuntijaa kaikkiaan 19 toimipisteessä Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Virossa, Espanjassa ja Italiassa. Teknologian ja liiketoiminnan asiantuntijamme rakentavat yhdenvertaista digitaalista yhteiskuntaa ja kestäviä älykkään teollisuuden ratkaisuja. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu luoda inhimillisempää, vastuullisempaa ja eettisempää digimaailmaa. Toimintaamme ohjaavat vahvat arvomme: olemme jokaiselle hyvä työpaikka, ja elämme asiakkaidemme onnistumisista. Liikevaihtomme vuonna 2022 oli 149,9 miljoonaa euroa. Gofore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Visiomme on olla merkittävin eurooppalainen digitaalisen muutoksen asiantuntijayritys. Tutustu meihin paremmin osoitteessa www.gofore.com.

Vuonna 2000 Münchenissä perustettu eMundo on yli 100 asiantuntijaa työllistävä digitalisaation asiantuntija- ja ohjelmistoyhtiö, jolla on seitsemän toimipistettä Saksassa, Itävallassa ja Pohjois-Italiassa. eMundo suunnittelee ja toteuttaa digitalisaatiohankkeita ja kehittää räätälöityjä ohjelmistoja strategisiin toimintoihin kuten kyberturvallisuuteen, palveluprosesseihin, julkiseen liikenteeseen ja autoteollisuuteen. Sen suurimpia asiakkaita ovat mm. Saksan rautatieyhtiö Deutsche Bahn, BMW ja Skidata, sekä merkittävä valtion viranomainen. eMundon tietoturvalla on TISAX-sertifiointi, joka on Euroopan autoteollisuuden määrittelemä tietoturvastandardi. eMundo on arvioitu erittäin hyväksi työnantajaksi Saksan merkittävimmässä työnantajien arviointipalvelu Kununussa pistein 4,9/5.

Gofore on kansainvälinen digitaalisen muutoksen konsulttiyhtiö. Meillä on yli 1 400 asiantuntijaa kaikkiaan 19 toimipisteessä Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Virossa, Espanjassa ja Italiassa. Teknologian ja liiketoiminnan asiantuntijamme rakentavat yhdenvertaista digitaalista yhteiskuntaa ja kestäviä älykkään teollisuuden ratkaisuja. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu luoda inhimillisempää, vastuullisempaa ja eettisempää digimaailmaa. Toimintaamme ohjaavat vahvat arvomme: olemme jokaiselle hyvä työpaikka, ja elämme asiakkaidemme onnistumisista. Liikevaihtomme vuonna 2023 oli 189,2 miljoonaa euroa. Gofore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Visiomme on olla merkittävin eurooppalainen digitaalisen muutoksen asiantuntijayritys.

Tilaa tiedotteemme!

Haluatko kuulla uutisemme ensimmäisenä? Tilaa pörssitiedotteet ja lehdistötiedotteet suoraan sähköpostiisi!

Tilaa tiedotteet

Takaisin ylös