Liity joukkoon

Technical Information Security Consultant (Senior)

Hae nyt!

Gofore on digitaalisen muutoksen asiantuntija. Meitä on Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Espanjassa ja Virossa yli 1400 alan johtavaa asiantuntijaa. Hyvinvoivat työntekijät ja menestyvät asiakkaat ovat yrityksemme ydin. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu työskennellä yrityksessä, jossa luodaan inhimillisempää, kestävämpää ja eettisempää digimaailmaa. Haluamme tarjota parhaat mahdollisuudet työntekijöillemme kehittyä ja kukoistaa – sekä työssä että sen ulkopuolella. Liikevaihtomme vuonna 2023 oli 189,2 miljoonaa euroa. Gofore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä.

Lisätietoja Goforesta työnantajana löydät halutessasi liity joukkoon- ja kulttuurisivuiltamme.

Goforen kasvutarina jatkuu! Haemme kokenutta teknistä tietoturva-asiantuntijaa vaativiin asiakasprojekteihimme.

Työskentelet monipuolisissa asiakasprojekteissa niin kriittisen infrastruktuurin, julkisen sektorin asiakkaiden kuin teollisuuden ja muiden yritysten kyberturvan kehittämisen parissa.

Gofore on kasvanut nopeasti yhdeksi Suomen eturivin tietoturvapalveluiden tarjoajaksi. Meillä pääset mukaan kasvavaan, yli 30 hengen kyberyhteisöön, jossa sinua odottavat tekemisen vapaus ja inhimillinen työarki, jossa etätyöt onnistuvat joustavasti ja työ nivoutuu muuhun elämään. Rinnallasi työskentelee monipuolinen joukko teknisen ja hallinnollisen tietoturvan osaajia, sekä laajemmin koko Goforen digitaalisen palvelukehityksen ammattilaiset.

Asiakkainamme meillä on Suomen isoimpia yrityksiä ja organisaatioita, kuten esimerkiksi:  Aimo Park, Labkotec, Digi- ja väestötietovirasto, VR, Valtra.

Tehtävästä

Etsimme kokeneempaa offsec-osaajaa myös haastavampiin asiakastoimeksiantoihin. Asiakaskohtaisia projekteja on laidasta laitaan aina verkkopalvelun tietoturvatestauksesta vaativaan kyberuhkatiedusteluun. Uteliaisuus oppia uutta ja joustava asenne yhdistävät goforelaisia, ja tehtävä voi sisältää myös laajasti myös muita tietoturvatehtäviä osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Lisäksi:

  • Pääset itse vaikuttamaan siihen, millaisissa asiakastoimeksiannoissa haluat olla mukana.
  • Pääset halutessasi mukaan suunnittelemaan projekteja asiakkaan ja tiimimme kanssa projektin alusta saakka. Sinulle on tarvittaessa luontevaa ottaa pääkonsultin vastuu projektissa.
  • Viihdyt asiakasrajapinnassa ja konsultoit mielelläsi asiakkaita parhaiden käytäntöjen löytämiseksi, mutta nautit myös tehdä toimeksiantoja itse ns. kädet savessa.
  • Jaat mielelläsi osaamistasi muille ja tuet eri vaiheissa uraansa olevia teknisiä tietoturvakonsulttejamme.
  • Halutessasi voit osallistua laajemmin myös pre-sales ja tarjoustyöhön.

Mitä odotamme sinulta

Olet kartuttanut näkemystä ja kokemusta tietoturvatehtvistä jo useamman vuoden verran, ja  offensiivinen tietoturva on ydinosaamistasi. Lisäksi kaikenlainen muu tietoturvaosaaminen nähdään eduksesi. Osaamisesi voi olla karttunut esimerkiksi teknisen tietoturva-asiantuntijan, security championin, ohjelmistokehittäjän tai – arkkitehdin tehtävien kautta. Olet nähnyt eri organisaatioita ja erilaisia järjestelmiä ja ympäristöjä. Sinulla on näkemystä parhaista käytännöistä. Lisäksi sinulla on itsenäinen ja oma-aloitteinen ote työhön, korkea etiikka sekä vahvat vuorovaikutustaidot.

Sinulta löytyy mielellään myös useampi alan sertifikaatti, kuten esimerkiksi kuten OSCP, OSWE, OSWA, OSEP, OSCE, CISSP. Korkeakoulututkinto nähdään eduksesi. 

Huomaathan, että asiakasprojektiemme vuoksi, vaadimme hakijoilta EU-kansalaisuutta sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Valitulle henkilölle voidaan tehdä myös asiakkaan edellyttämä turvallisuusselvitys.

Mitä tarjoamme sinulle 

Työnantajana ja yhteisönä lupaamme huolehtia sinusta, sillä hyvinvoivat työntekijät ovat yrityksemme ydin. Matala organisaatiomallimme mahdollistaa itseohjautuvan ja läpinäkyvän toimintakulttuurin. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu työskennellä yrityksessä, jonka olemassaololla on suurempi tarkoitus kuin pelkästään voiton tuottaminen – pyrkimys inhimillisempään, kestävämpään ja eettisempään digimaailmaan.

Meillä pääset nauttimaan työnteon vapaudesta ja joustavuudesta. Työajat on sovitettavissa omaan arkeen ja töitä on mahdollisuus tehdä vaikka täysin etänä kotoa käsin. Hyvä kuitenkin huomioida, että osa asiakastoimeksiannoista saattaa vaatia matkustamista tai ajoittaista läsnäoloa asiakkaan tiloissa. Goforelaisten yhteisöllisyys ulottuu myös työn ulkopuolelle erilaisten aktiviteettien kuten sporttikerhojen, lautapeli-iltojen ja perhepäivien muodossa.

Edellä mainittujen lisäksi tarjoamme sinulle:

  • Kattavan työterveyshuollon
  • Sertifioitumis- ja opiskelumahdollisuudet (mm. Udemy, Offsec)
  • Lounas-, liikunta-, työmatka- ja polkupyöräedut
  • Hieronta- ja hammaslääkäriedut
  • Sairaan lapsen hoitoedun sekä mahdollisuuden palkalliseen vapaaseen lähiomaisen sairastuttua
  • Osakesäästöohjelman kaikille goforelaisille

Palkkakehitys: Meille Goforella on tärkeää, että työstä maksetaan kunnollinen kokonaiskorvaus. Palkkaan vaikuttaa paitsi kokemus ja taidot, myös kaksi arvoamme: aktiiviset toimet sen eteen että Gofore on hyvä työpaikka kaikille sekä asiakasnäkökulman huomioiminen kaikessa tekemisessä. Oman esihenkilön kanssa käytävissä palkkakeskusteluissa keskeistä on saamasi palaute, laskutusaste (olemmehan konsultteja!) sekä oman osaamisen kehittäminen. Tässä tehtävässä kuukausipalkan ohessa on käytössä yrityksen menestykseen liittyviä erillisiä bonuksia. Bonukset voivat liittyä esimerkiksi rekrytointiin, myyntiin tai Goforen tunnettuuden kasvattamiseen.

Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, niin olemme sinuun yhteydessä. Haethan viimeistään 14.10. mennessä

Voit lukea lisää täältä, mitä tapahtuu sen jälkeen, kun lähetät meille hakemuksesi ja miten rekrytointi Goforella etenee.

Huomioimme mielellämme neurodiversiteetin vaatimukset rekrytointiprosessissa ja tarvittaessa muokkaamme prosessia tarpeidesi mukaisesti.

Toimipisteet

Helsinki, Jyväskylä, Kajaani, Lappeenranta, Oulu, Remote, Tampere, Turku

Disobey 2025 hacker puzzle walkthrough

It's that time of year again to solve the Disobey hacker puzzle, this time for Disobey 2025. Here is a detailed walkthrough.

Learn more →

If we proceed in the recruitment process, what is your preferred method of contact?

By sending this application, you confirm that you have read Gofore's privacy policy and give your consent to handling your candidate data.

Takaisin ylös