Liity joukkoon

Information Security Engineer

Hae nyt!

Gofore on digitaalisen muutoksen asiantuntija. Meitä on Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Espanjassa, Virossa ja Italiassa yli 1400 alan johtavaa asiantuntijaa. Hyvinvoivat työntekijät ja menestyvät asiakkaat ovat yrityksemme ydin. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu työskennellä yrityksessä, jossa luodaan inhimillisempää, kestävämpää ja eettisempää digimaailmaa. Haluamme tarjota parhaat mahdollisuudet työntekijöillemme kehittyä ja kukoistaa – sekä työssä että sen ulkopuolella. Liikevaihtomme vuonna 2023 oli 189,2 miljoonaa euroa. Gofore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä.

Lisätietoja Goforesta työnantajana löydät halutessasi liity joukkoon- ja kulttuurisivuiltamme.

Goforen kyberturvatiimi jatkaa kasvuaan! Tule meille tukemaan asiakkaidemme kehitystiimejä turvallisen ohjelmistokehityksen ja -tuotannon kokeneena asiantuntijana.

Viime vuosina Goforen kyberturvabisnes- ja yhteisö on kasvanut mukavasti, ja olemme vakiinnuttaneet paikkamme usean suuren organisaation kyberturvakumppanina niin kriittisen infran, älykkään teollisuuden kuin julkishallinnon aloilla. Yhdessä rakennamme ja turvaamme aidosti merkityksellisiä, kaikkien suomalaisten elämään vaikuttavia palveluita. Muutama esimerkki asiakkaistamme: Hiab,  Aimo Park, Labkotec, Cardiffin yliopisto, Digi- ja väestötietovirasto, VR, Valtra.

Tehtävästä

Kehitystiimin jäsenenä pyrit ymmärtämään asiakkaidemme toimintaympäristöjen vaatimukset ja suunnittelet ja integroit DevSecOps-käytäntöjä saumattomasti ohjelmistokehitysprosessiin varmistaen, että tietoturva on kiinteä osa koko digitaalisen palvelun ja tuotteen elinkaarta. 

Lisäksi:

 • Tuet asiakkaitamme tietoturvavaatimusten hallinnassa ja ylläpidossa koko elinkaaren ajan.
 • Implementoit ja optimoit tietoturvan ja sen testaamisen työkaluja CI/CD-prosesseihin.
 • Kehität turvallisuusarviointien, haavoittuvuusskannausten sekä uhkamallinnusten systemaattisen toteutusta.
 • Huolehdit, että toimintaympäristön standardien ja vaatimuskehikkojen mukaiset turvallisuuskriteerit täyttyvät.
 • Koulutat ja opastat kehitystiimeille turvallisia koodauskäytäntöjä sekä tietoturvan integrointia tiimien prosesseihin.

Toivomme sinulta

Voit ponnistaa tehtävään monenlaisella taustalla, voit olla kartuttanut tehtävään vaadittavaa osaamista esimerkiksi softakehittäjän, arkkitehdin, järjestelmäasiantuntijan, testiautomaatiokehittäjän, DevOps-/pilviasiantuntijan, tai kyberturva-asiantuntijan rooleissa.

Odotamme sinulta:

 • Laajaa osaamista ja useamman vuoden kokemusta ohjelmistokehityksestä, kyberturvasta sekä turvallisesta ohjelmistokehityksestä. 
 • Konsultatiivista ja ratkaisukeskeistä otetta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyviä vuorovaikutustaitoja, sillä tehtävässä työskentelet yhteistyössä asiakkaiden ja muiden kollegojen kanssa. 
 • Kokemusta DevSecOpsin Security-käytännöistä, -prosesseista ja työkaluista.
 • CI/CD-automaatiotyökalujen hallintaa (esim. Jenkins, GitLab CI tai vastaavat).
 • Vahvaa skriptaus- ja koodausosaamista.
 • Kokemusta kontti- ja orkestrointiteknologioista (esim. Docker, Kubernetes) ja IaC-osaamista (esim. Terraform).
 • Vähintään perusosaamista pilviympäristöistä, -teknologioista ja -arkkitehtuureista (AWS ja/tai Azure). Ymmärrät, miten rakennetaan tietoturvallisia pilviympäristöjä ja hyödynnetään pilviteknologioiden tarjoamia ratkaisuja havainnointiin, valvontaan, ympäristöjen hallintaan, tilannekuvaan, pääsyn- ja identiteetinhallintaan, lokitukseen ja tietoturvatapahtumiin reagointiin ja toipumiseen.
 • Ymmärrystä ja kykyä soveltaa turvallisuuskäytäntöjä ja standardeja (esim. OWASP).

Katsomme eduksi:

 • Relevantit sertifikaatit erityisesti pilven tietoturvaan ja turvalliseen ohjelmistokehitykseen liittyen, sekä myös muut yleisesti arvostetut tietoturvasertifikaatit nähdään eduksi. Esimerkiksi Azure Security Engineer Associate, Microsoft Certified Cybersecurity Architect Expert, AWS Certified Security –specialty. 
 • Korkeakoulututkinnon tietotekniikan, tietojenkäsittelytieteen, tietoturvan tai muun vastaavan alan parista.

Huomaathan, että asiakasprojektiemme vuoksi edellytämme hakijoilta EU-kansalaisuutta sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Valitulle henkilölle voidaan tehdä myös asiakkaan edellyttämä turvallisuusselvitys.

Mitä tarjoamme sinulle

Työnantajana ja yhteisönä lupaamme huolehtia sinusta, sillä hyvinvoivat työntekijät ovat yrityksemme ydin. Matala organisaatiomallimme mahdollistaa itseohjautuvan ja läpinäkyvän toimintakulttuurin. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu työskennellä yrityksessä, jonka olemassaololla on suurempi tarkoitus kuin pelkästään voiton tuottaminen – pyrkimys inhimillisempään, kestävämpään ja eettisempään digimaailmaan.

Meillä pääset nauttimaan työnteon vapaudesta ja joustavuudesta. Työajat on sovitettavissa omaan arkeen ja töitä on mahdollisuus tehdä vaikka täysin etänä kotoa käsin. Hyvä kuitenkin huomioida, että osa asiakastoimeksiannoista saattaa vaatia matkustamista tai ajoittaista läsnäoloa asiakkaan tiloissa. Goforelaisten yhteisöllisyys ulottuu myös työn ulkopuolelle erilaisten aktiviteettien kuten sporttikerhojen, lautapeli-iltojen ja perhepäivien muodossa.

Edellä mainittujen lisäksi tarjoamme sinulle:

 • Kattavan työterveyshuolto
 • Sertifioitumis- ja opiskelumahdollisuudet (mm. Udemy, Offsec)
 • Lounas-, liikunta-, työmatka- ja polkupyöräetu
 • Hieronta- ja hammaslääkärietu
 • Sairaan lapsen hoitoetu sekä mahdollisuus palkalliseen vapaaseen lähiomaisen sairastuttua
 • Osakesäästöohjelma kaikille goforelaisille

Palkkakehitys: Meille Goforella on tärkeää, että työstä maksetaan kunnollinen kokonaiskorvaus. Palkkaan vaikuttaa paitsi kokemus ja taidot, myös kaksi arvoamme: aktiiviset toimet sen eteen että Gofore on hyvä työpaikka kaikille sekä asiakasnäkökulman huomioiminen kaikessa tekemisessä. Oman esihenkilön kanssa käytävissä palkkakeskusteluissa keskeistä on saamasi palaute, laskutusaste (olemmehan konsultteja!) sekä oman osaamisen kehittäminen. Tässä tehtävässä kuukausipalkan ohessa on käytössä yrityksen menestykseen liittyviä erillisiä bonuksia. Bonukset voivat liittyä esimerkiksi rekrytointiin, myyntiin tai Goforen tunnettuuden kasvattamiseen.

Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, niin olemme sinuun yhteydessä. Haku on auki toistaiseksi, mutta pyrimme täyttämään paikan heti sopivan ehdokkaan löydyttyä. Huomaathan, että lomailemme heinäkuun, joten mikäli jätät hakemuksesi heinäkuun aikana, palaamme sinulle elokuun alussa.

Voit lukea lisää täältä, mitä tapahtuu sen jälkeen, kun lähetät meille hakemuksesi ja miten rekrytointi Goforella etenee.

Huomioimme mielellämme neurodiversiteetin vaatimukset rekrytointiprosessissa ja tarvittaessa muokkaamme prosessia tarpeidesi mukaisesti.

Toimipisteet

Helsinki, Jyväskylä, Kajaani, Lappeenranta, Oulu, Remote, Tampere, Turku

Digitaaliset palvelut pitävät Hiabin alansa edelläkävijänä

Hiab digitalisoi perinteistä teollisuutta älykkäitä teknologioita hyödyntämällä. Hiab ja Gofore ovat tehneet yhteistyötä monipuolisesti muun muassa sovelluskehittämisen, tietoturvan sekä laadunvarmistuksen arvioinnin osalta. Projekteissa on alusta asti huomioitu vahvasti Hiabin tarpeet, ja yhteistyössä oppia ja kokemusta on siirretty yli organisaatiorajojen. Yhteistyöstä ammennettu oppi auttaa jatkokehittämään organisaation toimintaa.

Lue lisää →

If we proceed in the recruitment process, what is your preferred method of contact?

By sending this application, you confirm that you have read Gofore's privacy policy and give your consent to handling your candidate data.

Takaisin ylös