Jyväskylä

IT-alan halutuimmat työpaikat

Jyväskylä

IT-alan halutuimmat työpaikat

Etsitkö Jyväskylän seudulta innostavaa ja tiivistä it-alan työpaikkaa? Haluatko kehittää osaamistasi kansainvälisessä it-alan kasvuyrityksessä?

Jyväskylässä osana yli 100 hengen työyhteisöämme pääset mukaan asiakasprojekteihin, joita voit tehdä etänä tai uusissa, moderneissa toimitiloissamme kaupungin ydinkeskustassa.

Vahvuutemme on monimuotoinen joukko eri alojen asiantuntijoita, joille haluamme tarjota parhaat mahdollisuudet kehittyä ja kukoistaa sekä työssä että sen ulkopuolella. Toimistollamme työkavereinasi on testauksen ammattilaisia, koodareita, projektinjohtajia, ohjelmistosuunnittelijoita, sulautettujen järjestelmien asiantuntijoita, palvelumuotoilijoita, ketteriä konsultteja, datatieteilijöitä, DevOps-osaajia, arkkitehteja ja pilviosaajia.

Uudet toimitilamme sijaitsevat Jyväskylän ydinkeskustassa mahdollistaen sujuvan it-alan työskentelyn. Jopa sadan hengen aulamme on mahdollista varata myös työntekijöiden yksityistilaisuuksiin tai ajanviettoihin.

Yhteisöllisyys ja yhdessä tekeminen on meille tärkeää arjessa ja toisinaan työpäivän jälkeenkin käydään yhdessä elokuvissa, metsäretkellä, veneilemässä, urheilemassa tai hankkimassa uusia tietoja ja taitoja vaikka maastopyöräilystä, kahvin valmistuksesta tai kukkakimppujen sitomisesta.

Goforen kerhot mahdollistavat yhdessä tekemisen yhteisen mielenkiinnon ympärillä. Jyväskylässä aktiivisesti toimivat mm. lautapelikerho ja lego-kerho.

Tutustu meihin ja jutellaan: Millaisesta it-alan työpaikasta sinä olet kiinnostunut?

IT-alan halutuimmat työpaikat Jyväskylässä