Yhtiökokous 2023

Gofore Oyj:n yhtiökokous 2023 suunnitellaan pidettäväksi perjantaina 24.3.2023 klo 10.00. Goforen hallitus kutsuu yhtiökokouksen koolle erikseen myöhemmin.

Osakkeenomistajien aloitteet yhtiökokouksen käsiteltäviksi asioiksi

Osakkeenomistajen ehdotuksia yhtiökokouksen käsiteltäviksi asioiksi pyydettiin 13.1.2023 mennessä. Gofore ei vastaanottanut ehdotuksia määräaikaan mennessä.

Nimitystoimikunnan ehdotukset yhtiökokoukselle 2023

Pörssitiedote 20.1.2023

Tietosuoja

Gofore Oyj käsittelee henkilötietoja mahdollistaakseen yhtiön osakkeenomistajien osallistumisen varsinaiseen yhtiökokoukseen 2022. Käsittelyn oikeusperusteen muodostavat rekisterinpitäjän oikeutetut edut yhtiökokouksen järjestämiseksi ja hallinnoimiseksi. Tietoja käsitellään kunkin ilmoittautujan ja/tai ennakkoäänestäjän henkilöllisyyden ja osakeomistuksen varmistamiseksi ja sen tarkistamiseksi, että hän on oikeutettu osallistumaan yhtiökokoukseen. Tietoja käytetään lisäksi ennakkoon äänestäneiden osakkeenomistajien osalta yhtiökokouksen ennakkoäänestyksen järjestämiseksi.

Tietoja säilytetään EU:ssa ja niitä säilytetään viisi vuotta. Siltä osin kuin yhtiökokouksen pöytäkirja liitteineen sisältää henkilötietoja, yhtiö säilyttää tiedot koko toimintansa ajan lakisääteisten velvoitteiden noudattamiseksi.

Gofore noudattaa asiaankuuluvia rekisteröidyn oikeuksia. Niihin kuuluu oikeus tarkastaa omat henkilötiedot, tehdä niihin oikaisuja, rajoittaa tai vastustaa niiden käsittelyä. Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle.

Jos sinulla on kysyttävää tai pyyntöjä tietosuojaan liittyen, voit olla yhteydessä Goforen Privacy-tiimiin: privacy@gofore.com.

Tietosuojaseloste

Tilaa Goforen tiedotteet

Saat pörssitiedotteet, lehdistötiedotteet sekä tiedot johdon liiketoimista suoraan sähköpostiisi.

Tilaa tiedotteet

Takaisin ylös