Liiketoimintamme

Gofore tarjoaa asiantuntijapalveluita digitaaliseen muutokseen.

Eettisen digimaailman pioneeri

Gofore vastaa yritysten ja yhteisöjen kohtaamiin haasteisiin tarjoamalla digitaalisen muutoksen asiantuntijapalveluja kuten neuvonanto, palvelumuotoilu, digitaalisten palvelujen kehittäminen ja digitaalinen laadunvarmistus. Goforelle on tärkeää edistää liiketoiminnallaan eettistä digitalisaatiota.

Goforen arvot ovat olleet samat jo 20 vuoden toiminnan ajan: Onnistua asiakkaiden onnistumisten kautta ja olla paras mahdollinen työpaikka.

Goforen asiakkaita ovat julkisen hallinnon organisaatiot sekä keskisuuret ja suuret yritykset, jotka voidaan jakaa kahteen strategiseen sektoriin, joihin Gofore keskittyy – unohtamatta meille arvokkainta asiaa: Goforen tiimiä.

Intelligent Industry

Sektori hyödyntää teknologiaa ollakseen tehokkaampi, vastuullisempi, tuottavampi ja ihmiskeskeisempi. Älykkäiden laitteiden ja koneiden, järjestelmien ja palveluiden tarkoitus on parantaa teollisia prosesseja, ja viime kädessä hyvinvointia ja yhteiskunnan toimivuutta. Asiakkaamme tällä sektorilla ovat tyypillisesti yksityisiä, kansainvälisiä valmistavan teollisuuden yrityksiä.

Digital Society

Sektori edustaa yhteisöjä yrityksiä, jotka tarjoavat yhteiskunnalle palveluita. Sektorilla on usein sekä keskinäisiä synergioita että riippuvaisuuksia. Kehitystä ohjaavat usein DEI-vaatimukset ja/tai sääntely, mikä luo sekä mahdollisuuksia että haasteita. Tämän sektorin asiakkaamme ovat tyypillisesti yhteiskunnallisia toimijoita kuten viranomaisia, mutta ne voivat olla myös yksityisiä yrityksiä, jotka tuottavat digiyhteiskunnan palveluita.

Ihmiset

Gofore Crew

Digitalisaatio on intohimomme, mutta sen keskiössä on aina ihminen. Ihmiset ovat myös liiketoimintamme sydän. Vahvuutemme on monimuotoinen asiantuntijatiimi, joille haluamme tarjota parhaat kehittymisen ja menestymisen mahdollisuudet. Haluamme varmistaa, että työntekijämme tuntevat itsensä tasa-arvoisiksi ja arvostetuiksi sekä tuetuiksi niin työssä kuin elämässäkin. Monien työelämätekojemme myötä meistä on tullut yksi arvostetuimmista työnantajista Suomen IT-palvelualalla.

Tilaa Goforen tiedotteet

Saat pörssitiedotteet, lehdistötiedotteet sekä tiedot johdon liiketoimista suoraan sähköpostiisi.

Tilaa tiedotteet

Takaisin ylös