Me olemme Gofore

Uskomme, että maailma muuttuu koko ajan parempaan suuntaan

Teknologia muuttaa radikaalisti ihmisten tapaa elää, työskennellä, tehdä päätöksiä ja toimia. Elämämme on avoimempaa, demokraattisempaa, saavutettavampaa ja onnellisempaa kuin koskaan ennen.

Me Goforella autamme asiakkaitamme navigoimaan muutoksen keskellä, organisaation joka tasolla. Mahdollistamme uusien teknologioiden nopean hyödyntämisen, jotta asiakkaamme saavat muutoksesta kaiken irti. Rakennamme tulevaisuudesta entistä toimivampaa.

024 Gofore 2-2017

Me muokkaamme digitaalista tulevaisuutta kulttuurin ehdoilla

Todellista muutosta syntyy, kun teknologia pelaa yhteen meitä ympäröivän kulttuurin kanssa. Siksi käynnissä olevan digimurroksen on puhuteltava ihmisiä organisaation kaikilla tasoilla. Meidän tehtävämme on luoda asiakkaillemme edellytykset jatkuvalle kehitykselle myös tulevaisuudessa.

Me törmäytämme teknologian sitä ympäröivään yhteisöön ihmisten ehdoilla. Vain silloin saamme aikaan muutosta, joka ratkaisee isoja haasteita niin työpaikoilla, liiketoiminnassa kuin ympäröivässä yhteiskunnassa.

018-Tampere-9-2017-HIGH-RES

Kaikella tekemisellämme on positiivinen vaikutus

Kaikella toiminnallamme on vaikutusta. Pyrimme luomaan arvoa kaikkialle ympärillemme, oli kyse sitten johdon konsultoinnista, palveluiden muotoilusta tai koodauksesta.

Meillä tehdään töitä ihmisistä, yhteisöistä ja organisaatioista välittäen. Toimintaamme ohjaavat vahvat arvomme: olemme jokaiselle hyvä työpaikka, ja elämme asiakkaidemme onnistumisista.

Lähes 20 vuoden kokemus digitalisaation muotoilusta

Gofore on kansainvälistä kasvua tavoitteleva digitalisaation asiantuntija. Keväällä 2017 tarinaamme liittyi alan johtava palvelumuotoiluyritys Leadin, syksyllä 2018 digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijayritys Solinor ja vuonna 2019 mukaan liittyivät digitaalisen transformaation konsulttiyritys Silver Planet sekä design-toimisto Mangodesign.

Olemme asiakkaidemme tukena aina, kun he tarttuvat uusiin digitalisaation tuomiin haasteisiin. Asiakkaamme hyötyvät laajasta toimialakirjojen ymmärryksestämme – elämme asiakkaidemme onnistumisista.

001 Gofore Tampere 6-2017

BUSINESS

Autamme yrityksiä hyödyntämään muutoksessa olevan toimintaympäristön tarjoamat uudet liiketoimintamahdollisuudet, ja tekemään niistä kannattavaa ja kestävää liiketoimintaa. Me teemme tämän yhdistämällä teknologiakehityksen moderniin työkulttuuriin ja yrityksen strategisiin tavoitteisiin. Luomme uusia toimintatapoja, joilla on aina positiivista vaikutusta.

Palvelemme finanssi-, vakuutus-, palvelut-, kauppa-, media- ja televiestintätoimialoja.

030 Gofore Helsinki kuvia 1-2018 HIGH RES

INDUSTRY

Rakennamme huomisen teollisuutta kasvattamalla yritysten muutoskyvykkyyttä, muotoilemalla parempaa liiketoimintaa ja kehittämällä digitaalisia palveluita. Hyödyntämällä fiksusti olemassa olevaa dataa, pääsemme kohti kestävämpiä ratkaisuja, jotka vähentävät energiankulutusta ja mahdollistavat tehokkaamman luonnonvarojen hyödyntämisen. Näillä ratkaisuilla tehdään teollisuuden kasvu tulevaisuudessa.

Palvelemme teollisuuden, energian ja liikenteen toimialoja.

027 Gofore 2-2017

SOCIETY

Rakennamme yhdessä asiakkaidemme kanssa ihmislähtöistä yhteiskuntaa, joka kykenee hyödyntämään fiksusti teknologian tuomia mahdollisuuksia. Tavoitteenamme on kehittää eettisesti kestäviä ratkaisuja ja avoimempaa julkista toimintaympäristöä. Autamme julkisia ja yksityisiä organisaatioita oppimaan ja parantamaan sopeutumiskyvykkyyttä nopeasti muuttuvassa maailmassa.

Asiakkaamme toimivat opetuksen, terveyden ja hyvinvoinnin, valtionhallinnon, kuntien ja aluehallinnon sekä liikenteen toimialoilla.

Paras työpaikka alan parhaille tekijöille

Olemme asiakkaidemme tukena aina, kun he tarttuvat uusiin digitalisaation tuomiin haasteisiin. Asiakkaamme hyötyvät laajasta toimialakirjojen ymmärryksestämme – elämme asiakkaidemme onnistumisista.

Työpaikat

Missiomme on muuttaa maailmaa entistä paremmaksi

DIGITALISAATION KEINOIN

Visiomme on olla digitalisaation maineikkain muutoksen ajaja ja tekijä

+

TYÖKULTTUURIA UUDISTAMALLA

Visiomme on olla tunnustettu työkulttuurin uudistaja sekä paras mahdollinen työyhteisö

Toimintaamme ohjaavat vahvat arvomme

1. Gofore on jokaiselle hyvä työpaikka.

2. Gofore elää asiakkaidensa onnistumisista.

Best workplaces in europe 2017
Best workplaces in Finland 2017
0
TOIMISTOA VIIDESSÄ MAASSA
0
+
TYÖNTEKIJÄÄ
0
+
ASIAKASTA