Tutustu tarinaamme

Digitalisaatio tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia muuttaa maailmaa paremmaksi.

Tulevaisuudessa kaikki palvelut muotoillaan uusiksi – yhä uudestaan ja uudestaan. Me autamme asiakkaitamme ottamaan muutoksesta kaiken irti. Samalla teemme heistä voittajia omassa pelissään.

Muuttuvaan toimintaympäristöön sopeutuminen sekä uusien mahdollisuuksien hyödyntäminen parhaalla mahdollisella tavalla vaatii kokonaista kulttuuria – ei vain organisaation rakenteita, prosesseja ja järjestelmiä – muuttumaan. Autamme asiakkaitamme navigoimaan muutoksen keskellä sekä luomaan edellytykset jatkuvalle kehitykselle kaikissa digitalisaation vaiheissa.

koulutuskuva

Olemme mukana muotoilemassa

digitaalista tulevaisuutta. Työskentelytapamme perustuu omaan vahvaan yrityskulttuuriimme, jonka kulmakivenä on aito palo työtä kohtaan. Meille on kunnia-asia olla paras työpaikka työntekijöillemme ja varmistaa, että he viihtyvät ja nauttivat työstään. Näin takaamme, että asiakkaidemme kanssa työskentelevät intohimoiset ja motivoituneet huippuosaajat, joiden innostus inspiroi ja tarttuu.

Tarjoamme huippuosaamista,

viimeisimpiä teknologioita, sekä laajan kirjon kokonaisvaltaisia palveluita aina visioinnista toteutukseen ja ylläpitoon. Autamme asiakkaitamme muutoksessa, jotta he voivat keskittyä omaan ydinosaamiseensa ja loistaa omassa työssään.

Yli 16 vuoden kokemus digitalisaation muotoilusta

Gofore on vuonna 2002 toimintansa aloittanut, kansainvälisesti toimiva, kasvua tavoitteleva digitalisaation palveluyritys. Keväällä 2017 Gofore osti alan johtavan palvelumuotoiluyrityksen Leadinin. Yhdistymisen myötä meille aukesi entistä laaja-alaisemmat mahdollisuudet kasvaa ja laajentaa osaamistamme. Syksyllä 2018 Goforen tarinaan yhdistyi helsinkiläinen Solinor, digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijayritys.

Paras työpaikka Suomessa ja toiseksi paras Euroopassa

Riveissämme työskentelee yli 490 alan johtavaa asiantuntijaa, jotka ovat yrityksemme sydän, aivot ja kädet. Haluamme olla paras työpaikka alan parhaille tekijöille – tällöin myös asiakkaamme saavat parasta. Meidät on valittu Suomen parhaaksi työpaikaksi vuonna 2017.

Työpaikat

Missiomme on muuttaa maailmaa paremmaksi

DIGITALISAATION KEINOIN

Visiomme on olla digitalisaation maineikkain muutoksen ajaja ja tekijä

+

TYÖKULTTUURIA UUDISTAMALLA

Visiomme on olla tunnustettu työkulttuurin uudistaja sekä paras mahdollinen työyhteisö

Kaikkea toimintaamme ohjaavat yrityksemme arvot

1. Gofore on jokaiselle hyvä työpaikka.

2. Gofore elää asiakkaidensa onnistumisista.

Best workplaces in europe 2017
Best workplaces in Finland 2017
50 technology fast 50 2017 Finland Deloitte
0
TOIMISTOA NELJÄSSÄ MAASSA
0
+
TYÖNTEKIJÄÄ
0
+
ASIAKASTA